Akció!

SPIRIT LEATHER-STONE KARKÖTŐ

Ha olyan alternatív utat keresel, amely pozitív átalakulást hoz azáltal, hogy új pozitív energiát vonz az életedbe, akkor ez a karkötő tökéletes lesz a számodra.

Ez a gyönyörű csakra karkötő 7 különböző színű kiváló minőségű természetes ásványkőből készült. A 7 csakra mindegyikét egy-egy szín képviseli.
Tökéletes kiegészítője lesz minden olyan ember számára, aki a pozitív szemléletet képviseli.

• Jáspis és Achát ásványkövekből.
• Állítható méret, ezért jól igazodik minden csuklóra.

• Kézzel, szeretettel, válogatott kövekből készült.
• Igényes csomagolás, ezért kiváló ajándék ötlet.

7.990 Ft 4.990 Ft

Törlés
    Reset options
    • 199 Ft
    • 199 Ft
    • 199 Ft
    • 199 Ft

A 7 CHAKRA

Csakráid megtisztításában, erősítésében lesznek segítségedre Csakra karkötőink. A tested hét csakráját hét különböző ásvány, hét különböző szín jelképezi, melyek együttesen hatva teremtik meg a test egyensúlyát és erősítik a különböző csakrák, szervek gyógyulásra való képességét. Válassz különböző szín- és anyagkombinációinkból, és tapasztald meg a Csakra karkötők intenzív hatását!

Hatásai

Az egészség egy létállapotot, ami a hét csakra energiáinak harmóniájában fejeződik ki. A csakra karkötőink 7 különböző ásványt tartalmaznak, mindegyikük egyet képvisel csakrákból. A 7 csakra a következő: Gyökér csakra, szakrális csakra, köldök csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem (homlok) csakra, korona csakra. Ásványok a karkötőben: Vörös achát, vörös gyanta (szintetikus), tigrisszem, zöld jáspis, türkenit, lapis lazuli, ametiszt és lávakő.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések egy helyen

Mikor érkezik meg a termék amit rendeltem?

A szállítást a Foxpost-al kötött szerződésnek köszönhetően igyekszünk gyorsan és biztonságosan megvalósítani.
A szállítási idő 2-4 munkanap átlagosan. Kérünk, figyeld az e-mail fiókod, hogy időben értesülj, hogy átadtuk a terméked a futárnak. (Ha egy közeli időpontra szeretnéd a csomagodat, mert ajándék lesz például hétvégére, akkor érdeklődj e-mailben és megoldjuk. :)) info@spiritella.hu

Milyen fizetési lehetőségeim vannak? 

Két féle fizetési lehetőséget biztosítunk; Utánvét illetve Bankkártyás fizetés.

Utánvét esetén, ráérsz a futárnál fizetni a terméked és a postaköltséged árát. Szállítási díj ez esetben 990Ft. Bankártyás fizetés esetén a pénztár oldalon fizethetsz biztonságosan, a szállítási díj ez esetben 690Ft

Kapok garanciát a termékemre?

Minden termékünkre “MOSOLY GARANCIÁT” vállalunk. : )
Ami azt jelenti hogy, ha nem tetszik a terméked, akkor 14 napig visszaküldheted nekünk, és mi visszafizetjük az árát.

Mennyire vannak biztonságban az adataim bankártyás fizetésnél vagy regisztrációnál?


Oldalunk SSL tanusítvánnyal ellátott, így adataid a jelenlegi online előírásoknak megfelelő biztonságban vannak. Cégünk Magyarországon bejegyzett vállalkozás.